Skadedyrsbekæmpelse - Produkter og løsninger

BASF Pest Control Solutions Danmark tilbyder nogle af branchens bedste, mest effektive og bæredygtige produkter og strategier til at sikre rene og sunde miljøer fri for skadedyr.

BASF investerer kraftigt i forskning og udvikling og er en engageret partner, der leverer produkter og ydelser, der virker – og derved hjælper med at løse kundernes problemer.

Lige nu

BASF er stolte af at kunne præsentere Selontra – den første nye virkemetode i Danmark gennem 50 år. Selontra er den mest velsmagende og hurtigste løsning i både land og by.

Her på siden kan du få træning i anvendelse af Selontra. Du opnår en mere sikker, effektiv og produktbesparende bekæmpelse af rotter og mus med Selontra. Lær hvordan du får kontrol med rotter og mus på ned til 7 dage efter de begynder at æde Selontra.

Selontra må kun bruges af personer, der er autoriserede af Miljøstyrelsen til at bekæmpe rotter med enten en R1- eller R2-autorisation.

Med R1 eller R2 autorisation kan du købe og anvende Selontra. Her kan du købe Selontra. Husk at tage træningen i korrekt anvendelse af Selontra og få det optimale ud af produktet.

Top