Lyt til Planteværn

En podcast om landbrug og planteværn, med fokus på optimering af dansk planteavl fra BASF Agricultural Solutions Danmark.

Vi ønsker at sørge for, at alle får den bedst mulige rådgivning i forhold til deres landbrug. Vi har derfor valgt at lave en podcast, hvor vi samarbejder med eksterne eksperter. Så I opnår det bedst mulige udbytte. Så følg med her.

Lidt om vores Planteværn Podcast

Podcast er en lydoplevelse, du kan lytte til lige når du har lyst til det. Du kan lytte til podcasts fra din smartphone, computer eller tablet, og mange har allerede taget podcast til sig og lytter jævnligt til interessante podcast når de er på farten, eller i gang med diverse arbejdsopgave. Kender du det - eller har du ikke prøvet det før?.

”Planteværn” er podcast fra BASF Agricultural Solutions Danmark. Podcast fra BASF er lavet af Jesper Kystgaard, Jakob Skodborg Jensen og Just Bach Anders fra BASF, der interviewer forskellige personer om aktuelle emner indenfor planteavl og planteværn. Hør blandt andet Hans Henrik Levy, Kalsbøl og Martin Sørensen, Bavelse Gods fortælle om raps- og hvededyrkning, eller den seneste med Jakob Skodborg Jensen om vækstregulering, og der kommer løbende nye podcast til. Har du et forslag til en Podcast så skriv til Jesper Kystgård på jesper.kystgaard@basf.com


Top